Tom handlekurv

Om oss

Forsiden / Om oss

Fagdata har en målsetning om å bidra med å styrke våre kunders konkurransefortrinn gjennom riktig bruk av IT i sine forretningsprosesser. Fagdata tilbyr et komplett konsept for enhver bedrift som trenger veiledning, råd og kompetanse innen IT.

Vi leverer og drifter IT-løsninger for små og mellomstore norske bedrifter. Vi har kunder innen et mangfold av bransjer, med fra en til et par hundre ansatte. Siden oppstart i 1997 har vi hatt som hovedformål å bistå bedrifter uten egen IT kompetanse med assistanse omkring etablering, drift og videreutvikling av IT systemer.

Fagdata har i den senere tid lagt betydelige ressurser på å bygget opp IT-konseptet FRONTDESK. FRONTDESK er en ASP-løsning som gir kundene mulighet til å outsource alle IT-tjenester til vårt moderne Driftssenter på Økern i Oslo.

Gjennom vår solide kompetanse på applikasjoner fra Visma Software, står vi frem som et naturlig valg for bedrifter som benytter disse systemene og ønsker å sette bort all IT til et driftssenter.

Vi ønsker å etablere langsiktige kundeforhold og samarbeide tett med våre kunders organisasjon i alle spørsmål relatert til IT. For å nå dette har vi bygget opp vår organisasjon så den dekker alle områder som er nødvendige for å anskaffe, etablere, sette i produksjon, drifte og supportere komplette administrative dataløsninger.

Vi har gjort strategiske valg av produkter, tjenester og samarbeidspartnere som samlet dekker alle disse punktene. Basert på vårt konsept og med hjelp av våre dyktige konsulenter gir vi dere muligheten til å benytte en komplett moderne IT-løsning uten svake ledd.